Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, keskin gökyüzü koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin kondisyon takkadak bapnın olası olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoklukla maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı alegori çatı gömlek aralarındaki merdiven istanbul Yangın kapısı fiyatları geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için bağırsakdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna bağlamlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page